Arrangementen
Matty

Mijn missie in dit leven is om ,onder andere door middel van arrangementen hier op Casa Boslimpré, mee te helpen met het bekrachtigen van de vrouwelijke energie. De balans tussen de vrouwelijke en mannelijke energie moet weer hersteld worden dus hoe meer vrouwen in hun kracht komen des te beter kunnen we de anderen en onze kinderen in hun kracht zetten. Ik doe dit door mijn “hemel op aarde” plekje te delen met anderen. Of je nu coach bent of dat je iemand bent die op zoek is naar een plek waar je even bij kan komen van alle dagelijkse drukte, beide heet ik jullie van harte welkom op onze berg!

Coaches, trainers, lichtwerkers en anderen (mannen en vrouwen) die zich ook bewust in willen zetten om deze aarde een betere en fijnere plek voor onszelf, onze kinderen en anderen te maken nodig ik van harte uit om hun talenten op onze berg neer te komen zetten. Voor meer informatie klik op de foto coaches en ondernemers.

Vrouwen die even de hectiek van de alledaagse drukte willen ontvluchten en zich weer op willen laden, nodig ik van harte uit om te komen genieten van onze berg, de zuivere lucht, zuiver bronwater en het prachtige uitzicht! Lees meer over de helende ontspanningsweken die ik organiseer onder het desbetreffende kopje.