Familie Bramhill, Casa Boslimpré

Een heerlijke plek om te ZIJN

Met Casa Boslimpré willen wij een stukje “hemel op aarde” creeëren. Wij zien graag dat ieder mens een gehoord en gezien gevoel krijgt. Niet alleen door ons maar zeer zeker ook door hemzelf. Wijzelf hebben gemerkt dat op het moment dat wij echt naar ons hart gingen luisteren de juiste informatie en de juiste mensen op ons pad kwamen. En dat we daardoor ook steeds meer in, vaak niet voor de hand liggende, oplossingen gingen denken.

In 2008 hebben we gewoon de sprong gewaagd en hebben ons huis in Zeeland verkocht en onze banen opgezegd. We hadden al iets op het oog in de prachtige bergen in de Vogezen. Maar het liep allemaal anders… uiteindelijk hebben we eerst een half jaar in een huurhuis gezeten en toen eind 2008 een oude verwaarloosde vakantiekolonie gekocht. Dit pand was 2 jaar ervoor net voor onze neus weggekocht maar nu konden we het voor de helft van de prijs kopen. Het heeft zo moeten zijn, beseften wij achteraf. Met een vaag plan en met weinig geld maar met heel veel enthousiasme zijn we gewoon begonnen aan een hemel op aarde plekje te creeëren. In de afgelopen 7 jaar is het van een kleine camping met 6 tentplekken en één oude yurt uitgegroeid tot een “heerlijke plek om te ZIJN”. Met een gezellig knus vakantiehuis, een moderne groepsaccommodatie, twee yurts, 6 tentplekken, een professionele keuken, een gezellige ontmoetingsruimte, grote workshopruimte en een healingpraktijk.

Vallen en opstaan

Met vallen en opstaan, met diepe dalen en grote hoogtes maar vooral door dicht bij ons zelf te blijven en goed te luisteren naar wat ons hart ons ingaf staan we hier nog steeds met heel veel plezier onze gasten te ontvangen. Ons bedrijf is met ons meegegroeid of andersom… Wij genieten ervan dat onze gasten ieder op zijn eigen unieke manier van ons “hemel op aarde plekje” komt genieten. We helpen daar graag bij. Colin doet dat op zijn rustige kalme manier en zorgt voor de technische ondersteuning. Matty luistert wat de gasten nodig hebben. En bedenkt dan wat Casa Boslimpré en zijzelf kunnen aanbieden om het verblijf van hun gasten zo fijn mogelijk te maken.

” Het enige wat wij willen is dat onze gasten ieder op zijn eigen manier tot ontspanning kan komen!”

Wij hebben zelf gemerkt wat deze plek met je doet. Het leven hier op “onze berg” heeft ons getransformeerd; we hebben overtuigingen en ideeën losgelaten en daar zijn innerlijke kracht en nieuwe dromen voor teruggekomen. We leven met passie en plezier onze droom! Casa Boslimpré is een plek waar nog zuivere berglucht en zuiver bronwater is. Met rust en ongerepte natuur en een prachtig uitzicht. Niks moeten maar gewoon ZIJN, meer hoef je niet te doen. Heerlijk toch?

Daarom delen wij ons hemel op aarde plekje graag met anderen en organiseren wij inspirerende arrangementen om dichter bij je eigen natuur te komen!

Voel je welkom op onze berg!

Colin op Casa Boslimpré in de Vogezen

Matty Bramhill – Janse de Jonge (1966), geboren in Frankrijk en 8 jaar in Italië gewoond. Zij is 20 jaar in de Nederlandse gezondheidszorg werkzaam geweest. Ze is uiteindelijk gediplomeerd energetisch genezer geworden. Ze droomde al jaren van “iets” beginnen in Frankrijk en dichter bij de natuur te leven. Matty geeft sinds zomer 2012 bijenwastekenworkshops voor groot en klein en heeft voorjaar 2013 haar diploma voor het werken met de Luisterkindmethode gehaald. In 2014 heeft zij haar healingpraktijk; Casa Cara geopend. Een droom die uitkomt…

Colin Bramhill (1959), Zuid Afrikaan van oorsprong.
In Zuid- Afrika, was hij drukker, vogelspotter en fervent grottenbezoeker. In Nederland werkte hij als systeembeheerder. Maar altijd bleef hij verlangen naar buiten (in de wilde natuur) wonen en eigen baas zijn. Hij heeft twee gouden handen en geniet van de ruimte om zich heen. Is altijd wel bezig aan de gebouwen, op het terrein, het onderhouden van de website of met het helpen van de gasten. Een veelzijdige man!

Matty bij Casa Boslimpré in de Vogezen