De dag van vertrek!

Wat er aan vooraf ging

11/11 zouden we onze berg afrijden om een maand lang door Portugal te reizen om op zoek te gaan naar ons paradijsje. Echter het ging weer eens anders… Onze auto die we onlangs gekocht hadden stond meer bij de garage als dat we er mee reden. En de week voor vertrek stond hij er weer! Hij was nog in garantie dus wie ging deze rekeningen betalen??? Met juridisch advies hebben we het voor elkaar gekregen dat de garage waar we hem gekocht hadden de reparatiekosten zou betalen. Maar hij probeerde er eerst nog een tweedehandse startmotor in te zetten maar dat werd gelukkig op tijd ontdekt!

Daarnaast kwam er onverwachts een avond voor vertrek nog een Nederlands echtpaar een nacht in vakantiehuis La Tulipe overnachten omdat ze grote interesse hebben om Casa Boslimpré te kopen. Samen eten, een rondleiding en 1000 vragen beantwoord.

En… in vakantiehuis Le Tournesol zit tijdens onze afwezigheid een echtpaar dat ook graag Casa Boslimpré wilt kopen. Ze willen een paar weken gaan voelen hoe het is om op een berg te wonen en te werken.

En onze zoon is in volle voorbereiding om een jaar te gaan reizen.

Hierdoor vertrokken we pas een week later de 18e. ’s Ochtends om 9.00 wilden we vertrekken maar: de auto startte weer niet!! Colin was goed voorbereid want er lag een opgeladen accu in de auto klaar!

Het vervolg is te lezen op mijn Facebookpagina waar ik een reisjournaal heb bijgehouden. Even naar de maand november terugscrollen.  facebook.