geïllustreerd pompoenrecept à la Casa Boslimpré

Geïllustreerde originele recepten à la Casa Boslimpré!

Hoe komen we er nu weer aan om recepten te laten illustreren, zul je wel denken? Nu, ik houd graag contacten met onze gasten en mochten ze actief op Facebook zijn dan volg ik ze ook. Ik volgde Irma Corbeek, die een paar jaar geleden samen met haar gezin bij ons heeft gekampeerd, al een tijdje. We reageerden op elkaars berichten en ik schreef mij in voor haar blog  http://van http://www.irmsblog.nl/ want ik vond ze leuk en creatief en wat extra creativiteit kan ik wel gebruiken. Het is niet mijn sterkste kant zal ik zo maar zeggen, behalve in het creatief leven daar ben ik een ster in, ha, ha. En onze gasten weten inmiddels dat we een echte professionele keuken hebben en dat we daar regelmatig heerlijke zelfgemaakte gerechten voor onze gasten bereiden. Om ze dan onder het genot van een glas wijn of ons bronwater samen ervan te genieten.

Enfin, Irma bood aan om een recept voor ons te gaan illustreren en dat vonden we eigenlijk wel een heel leuk idee! Dus zo gezegd , zo gedaan, 2 weken later kreeg ik hem al door gemaild! En we laten het niet bij één recept want er komen er nog meer en je kan ze dan binnenkort ook downloaden, hoe leuk is dat? Of je komt ze gewoon ter plaatse proeven tijdens je gezinsvakantie of tijdens één van onze arrangementen 🙂

De WAUWfactor

Ik vind schrijven zo leuk dat ik mij heb aangesloten bij een blogclub; bloggen met de WAUWfactor. Dit is pas mijn tweede blog in 4 maanden en dat wil ik echt anders! En ik ben nooit te oud om te leren. Dus ik ga nu kennis opdoen en me laten inspireren. Bij deze heb ik mij al voorgenomen om iedere keer een ander thema te gebruiken. Zo wil ik ons “emigratie met kinderen verhaal” verspreid vertellen. En over mijzelf,  “my 50 walk” en zijn voorbereidingen ga ik jullie ook regelmatig van op de hoogte houden.

Maar voor nu ben ik druk met iedere vrijdag 3 items over Casa Boslimpré op onze Facebookpagina te delen! Dit doe ik via filmpjes, foto’s en tips! Dus ben je nieuwsgierig klik dan op het Facebooklogo en like onze pagina. Dan zie je ons bedrijf en ons ook live!

A la prochaine!

 

Casa Boslimpré; groepsaccommodatie, vakantiehuis, yurts en camping tijdens de winter