Kamperen boven op een Vogezenberg met prachtig uitzicht op de Col de Bonhomme en de bekende route des Crêtes! Wil je genieten van vogelgeluiden en ongerepte natuur, dan moet je op onze kleine camping zijn. Soms komt er zelfs een hertje langs gehuppeld! Dit alles in een gemoedelijke en open sfeer! Casa Boslimpré is een kleine camping, verdeeld over plateaus, met 6 zeer ruime tentplaatsen en twee volledig ingerichte en geïsoleerde yurts. Voorts bevinden zich op onze kleine camping twee douches met gratis warm water, twee wc’s, wastafels en een afwasplaats.

In de gezellige ontmoetingsruimte  bevinden zich een koelkast met diepvrieslades waar u uw koelelementen gratis in kunt doen, koffiezetapparaat, een lees- en zithoek met wandelkaarten en informatie over de omgeving en de Vogezen.

Daarnaast hebben we ook nog een binnenspeelruimte voor kinderen met een pingpongtafel (zelf materiaal meenemen), een voetbaldoel, een basketbalkorf, een boomhut en zomers een opzetzwembad (1.22x 5.00).

Casa Boslimpré is een kleine camping met een gemoedelijke sfeer en waar het fijn is voor kinderen om de natuur te ontdekken. Vergeet niet de kampvuren met broodjes bakken en marshmallows!! Zomers hebben we een broodjesservice, eieren van onze kippen en kan er 3 keer in de week meegegeten worden. Voor de frisse avonden is er een vuurplaats met BBQ aanwezig, vrij te gebruiken door alle gasten.

Yurt Bohème

Kamperen in een magische sfeer!

Onze yurts zijn traditionele nomadententen uit Mongolië en staan ieder op hun eigen plateau met magnifique uitzicht en prachtige zonsopkomsten! Het zijn met vilt geïsoleerde ruime tenten met een diameter van 6 meter en een stahoogte van 2.30m.

De ronde vorm van de yurt heeft een ontspannend effect. De koepel heeft twee nokdoeken die open kunnen, één transparante voor als het regent zodat er toch nog genoeg licht binnenkomt en één voor s’nachts. In de yurt staan veelkleurige, handgemaakte meubels uit Mongolië. Dat bestaat uit twee 1 persoonsbedden en één 2 persoonsbed (1.40×2.00). De yurts hebben een overdekt terras zodat u bij minder goed weer ook heerlijk buiten kunt eten en genieten van de natuur om u heen. In het voor- en najaar heeft elke yurt een gaskacheltje om het lekker warm te hebben. Er zijn ook twee lekkere stoelen, een picknicktafel en een hangmat! Ieder heeft ook zijn eigen buitenkeukentje om maaltijden te koken.

Zelf mee te nemen: slaapzakken, bed-, bad-, keukenlinnen en een zaklantaarn. Er zijn ook 4 solarlampen.

YURT BOHÈME

Yurt Bohème heeft een eigen overdekt keukentje met een 4 pitsgasstel met oven, een koffiezetapparaat, BBQ en koelkastje. Er is alles aanwezig om te koken.

Yurt Nomade
Yurt Bohème
YURT NOMADE:

Yurt nomade heeft, onder het overdekte, houten terras een eenvoudige buitenkeuken met eigen koelkast, 4 pitsgasstel, koffiezetapparaat en gootsteentje. En er is alles aanwezig om te koken en heeft een eigen buiten houtkachel.

“We hebben afgelopen week genoten van een heerlijke Yurt compleet met super uitzicht, terras, keuken en hangmat!
Colin en Matty bedankt voor jullie gastvrijheid. Het was geweldig. Wat een paradijsje hebben jullie daar in de Vogezen! En wat een rust.
We komen zeker weer terug.”

 

groetjes,
Erik, Manon, Julia en Daan

Wat hebben we het fijn gehad bij jullie in de yurt(s) afgelopen zomer. Twee weken prachtig weer en mooie uitstapjes. Nog dank voor jullie hulp met ons kleine zieke kipje en het beschikbaar stellen van de wasmachines. Ondanks het feit dat Jannah echt goed ziek was, voelde het goed om bij jullie te zijn en de gebruikelijke/dagelijkse dingen even los te kunnen laten. Dank daarvoor! We komen vast nog eens weer terug.

Hellen

Tarieven yurts en camping

Tarieven camping vanaf mei tot oktober
Tentplek, per nacht €12
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar € 5
Kinderen onder de 12 jaar € 3
Honden, in overleg € 1
Elektriciteit bij tentplek, per dag

Toeristenbelasting (vanaf 18 jaar)

extra tentje

€ 3

€ 0.40

2.50

Yurt Nomade en Bohème max 4/5 pers. vanaf mei tot oktober
Laagseizoen, max.4 personen, per week € 350
Hoogseizoen, max. 4 personen, per week € 460
Laagseizoen, 2 pers per nacht € 50
Per persoon extra € 10
– in laagseizoen evt. ontbijt € 7 per persoon
Slaapzakken, bed-, bad-, keukenlinnen en zaklantaarn zelf meenemen

Voel je welkom en reserveer hier:

9 + 15 =