Gestapelde hout bij Casa Boslimpré

Uitnodiging voor ondernemers om hun talenten op “onze berg” neer te komen zetten.

Ben jij een authentieke ondernemer die vanuit zijn hart werkt? Die mee wilt helpen aan bewustwording en persoonlijke groei en de medemens in haar/zijn kracht wilt zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij voor jouw activiteiten op zoek naar een gezellige groepsaccommodatie? Een groepsaccommodatie die niet te ver weg is en die nog betaalbaar is? Die ver weg van de drukte ligt en omgeven door natuur? Een plek waar je kunt kiezen om zelf te koken, een eigen kok meeneemt of dat je alles wilt laten verzorgen? Een groepsaccommodatie waarbij jij de ruimte krijgt die jij nodig hebt om jouw programma geheel naar jouw wijze in te vullen?
Dan ben jij op zoek naar Casa Boslimpré!

Wat heeft Casa Boslimpré en zijn team jou te bieden?

Casa Boslimpré is een kleinschalige vakantieplek in de prachtige natuur van de Vogezen, Noordoost Frankrijk. Een plek op nog geen 600 km vanaf Utrecht. Een plek waar ondernemers met groepen tot 25 personen kunt vertoeven. Jij en je deelnemers verblijven in onze groepsaccommodatie le Tournesol en bij meer dan 12 deelnemers kunnen er kamers van ons vakantiehuis La Tulipe of een yurt bij gehuurd worden. Midden in de natuur waar je uit je raam de vogels hoort fluiten, herten voorbij ziet huppelen en soms een vos voorbij ziet sluipen. Waar er prachtige zonsopkomsten te beleven zijn. Jullie genieten van de gemoedelijke sfeer, de kampvuren onder een heldere sterrenhemel en een steeds weer verschillend uitzicht over berg en dal.
Wij hebben aantrekkelijke prijzen en veel is mogelijk! Wij denken graag met je mee. Matty denkt altijd in mogelijkheden en is zorgzaam en Colin helpt je met de praktische zaken.

Daarnaast is er een workshop/yogaruimte (80m2), een professionele keuken met een gezellige ontmoetingsruimte. De groepsaccommodatie heeft 1 ha tuin met gezellige zitjes en hangmatten.

 

 

EEN “BACK TO YOUR NATURE” PLEK

ontmoetingsruimte voor ondernemers van Casa Boslimpré
workshop/yogaruimte voor ondernemers te gebruiken bij Casa Boslimpré

 

Casa Boslimpré is

Een plek waar je je gelijk thuis voelt, waar je niks meer MOET maar je mag er gewoon ZIJN!
Een plek waar je weer in verbinding komt met Jezelf en de vrouwelijke energie.
Een plek waar je weer geïnspireerd raakt voor je eigen leven en/of onderneming.
Een plek waar je via gezonde lucht en gezond eten weer als herboren voelt.
Een plek waar je nog zuiver water uit onze eigen bron drinkt.
Een plek waar je weer op zoek mag gaan naar “je eigen bron”!
Er zijn bij jouw programma extra activiteiten te boeken zoals geweldige massages, heerlijke energiebehandelingen, ludieke uitjes en leuke inspirerende workshops.

Voor groepen (25 à 30 pers.) hebben we twee soorten arrangementen:

1* sterren arrangement; je kookt zelf of je neemt je eigen kok mee
2** sterren arrangement: verzorgen wij alle maaltijden

 

Heb je interesse of vragen, stuur ons een berichtje.

7 + 4 =