Le Tournesol

 

Le Tournesol

 

Le Tournesol

Groepsaccommodatie Le Tournesol

Dit ruim modern vakantiehuis is uitstekend geschikt voor 6-14 personen

Vakantiehuis le Tournesol, tevens kleine groepsaccommodatie, is heel ruim opgezet waardoor hij zeer geschikt is om met meerdere gezinnen of groepen in te verblijven. Het vakantiehuis is ook rolstoelaangepast. Dit gaat niet ten koste van de gezelligheid. Tijdens het hoogseizoen van de zomer verhuren we het vakantiehuis voornamelijk aan gezinnen en daarbuiten zijn groepen van harte welkom!

U komt binnen via een hal met een lange gang. Op de begane grond (150 m2) die geheel drempelloos is bevinden zich 2 ruime slaapkamers, één slaapkamer voor 3 personen en één slaapkamer voor 4 personen met openslaande tuindeuren en heeft een eigen badkamer met douche, wastafel, toilet. Er bevindt zich nog een 2e ruime badkamer met douche, wastafel en toilet. Meer info over aanpassingen en huur zorgmaterialen, klik hier.

Aan het eind van de gang komt u in een grote open ruimte (80 m2) met veel ramen en met een prachtig uitzicht op het dal! Hier bevinden zich de open keuken, woon- en eethoek. De grote open keuken is van alle gemakken voorzien. U vindt er een 5-pits gasfornuis met oven, grote koelkast met diepvries, vaatwasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker en uitgebreide keukeninventaris.

De eerste verdieping van deze groepsaccommodatie is in twee ruimtes ingedeeld: een gedeelte met 4 x 1 persoonsbedden en een ruimte met 3 x 1 persoonsbedden. Het vakantiehuis wordt verwarmd door radiatoren.

Buiten heeft u een groot terras met tuinmeubels en ligstoelen. Daarnaast staat het u vrij om van de rest van het terrein en gebouwen gebruik te maken. Te denken valt aan de gezellige ontmoetingsruimte, de binnenspeelruimte met tafeltennistafel en verkleedkoffer en het kampvuur.

Vakantiehuis Le Tournesol kan samen met vakantiehuis La Tulipe als groepsaccommodatie gebruikt worden. De vakantiehuizen samen kunnen groepen van 20 à 25 personen herbergen.

 

Groepsaccommodatie le Tournesol, t/m 14 pers. rolstoelaangepast
laagseizoen, t/m 4 personen, per week € 600
Per persoon extra € 50
Hoogseizoen, t/m 4 personen, per week € 680
Per persoon extra € 50
Borg, bij aankomst te voldoen € 100
Electriciteit € 0,20/KWh
Zomers tussen 15€ en 30€, s’winters tussen 50€ en 100€. Afhankelijk van uw gebruik. Meter aanwezig.
Eigen bedlinnen meenemen; alle bedden hebben 1 persoonsdekbed + kussen
Opties
Verplichte schoonmaakkosten € 70
Bedlinnen  p/p € 8
Uitzicht van le Tournesol Casa Boslimpré

Voel je welkom en reserveer hier.

12 + 14 =