helende ontspanningsweek voor vrouwen

Lieve vrouw,

  • ben je even helemaal op van alles wat er in jouw leven op je afkomt?
  • ben je het even zat om steeds maar te zorgen voor anderen?
  • maak je je teveel zorgen over dingen in jouw leven die niet lopen zoals je zou willen?
  • heb je behoefte aan een plek om uit te rusten?
  • wil je even lekker verzorgd worden, niet denken aan boodschappen doen of te koken?
  • wil je even terug naar de eenvoud, frisse lucht, ruimte en natuur?
  • heb je behoefte aan een luisterend oor, een warme arm om je heen?
  • wil je ook weer geïnspireerd raken voor je eigen leven?
  • zoek je naar heling?

Voel je dan welkom in onze knusse yurt Nomade!

Een magisch verblijf in yurt Nomade met zijn fijne, veilige ronde vormen en mooie gekleurde inrichting. Een lekker bed, een buitenkeukentje, overdekt terras met ligstoel en een houtkacheltje. Een plek helemaal voor jouzelf! Heerlijk genieten van vogelgeluiden en het magnifique uitzicht vanuit je hangmat of luie stoel.

De perfecte plek om helemaal bij te komen van jouw leven met al zijn hectiek, een plek waar je even echt niks moet maar helemaal jezelf mag Zijn. Je kunt mooie wandelingen maken gelijk vanuit de yurt en verder weg met prachtige uitzichten. Het is helemaal aan  jou waar jij voor kiest deze dagen… lekker niks doen, lezen, een wandeling of zwemmen in een bergmeer.

Jij mag aangeven hoe jij de dagen invult en ik, ik luister en voel en reik je dingen aan en jij mag kiezen! Je ontbijt op jouw eigen tijd en manier, de lunch en het avondeten verzorg ik en jij kiest of je dat alleen wilt of samen. Voordat je afreist ontvang je een mini- Zielsafstemming.

Voor het vervoer kun je kiezen met eigen auto: 6 uurtjes (veelal autoweg). Of met de trein tot Nancy/St Dié des Vosges of vliegen naar Mulhouse/Basel waar ik je op kan halen. Pas de problème!

Voel je welkom op mijn berg!

 

 

 

” Een kort berichtje om jullie te laten weten dat ik weer thuis ben en me echt herboren voel na die paar dagen stilte. Alles was precies zoals het moest zijn en ik wil jullie dan ook nogmaals heel erg bedanken voor jullie superaanbieding voor de yurt. T was heerlijk comfortabel en perfect en ik zou echt graag nog eens terugkomen.”

Roos

Volg je Hart bij Casa Boslimpré

Voel je welkom en schrijf je gauw in!

 

De prijs van dit geheel verzorgde en helende ontspanningsweek is:

Zomer 2018: PILOTPRIJS: 7 dagen/6 nachten: 688€ of 5 dagen/4 nachten: 518€ all in behalve de reiskosten, verzekeringen en annuleringskosten.

 
 

12 + 1 =