Mijn missie.

Hoi, ik ben Matty en mede-eigenaar van Casa Boslimpré. Ik ben in 1966 geboren in Frankrijk bij Zeeuwse ouders. Ik ben sinds 1994 vrouw van Colin en moeder van zoon Julian (1996) en dochter Joanne (1998). Maar vooral ben ik een vrouw in de bloei van haar leven. Een hooggevoelige en heldervoelende vrouw die van haar leven op de berg geniet.

Mijn missie in dit leven is om mee te helpen met het genezen en bekrachtigen van de vrouwelijke energie. De balans tussen de vrouwelijke en mannelijke energie moet weer hersteld worden dus hoe meer vrouwen in hun kracht komen des te beter kunnen we de anderen en onze kinderen in hun kracht zetten. Ik doe dit door mijn “hemel op aarde” plekje te delen met anderen. Of je nu coach bent of dat je iemand bent die op zoek is naar een plek waar je even bij kunt komen van de alledaagse drukte, beide heet ik jullie van harte welkom op onze berg!

Moeders/vrouwen die even de hectiek van alledag willen ontvluchten en zich weer op willen laden, nodig ik van harte uit om te komen genieten van onze berg, de rust, de zuivere lucht, zuiver bronwater en het prachtige uitzicht! Casa Boslimpré organiseert verschillende arrangementen voor vrouwen. Het kan al vanaf een verwenweekend, een bezinningsweekend of inspiratieweken  die je zeker gaat helpen met jouw transformatieproces! Klik op één van de foto’s hieronder.